Kurum Adı : Mehmet Bozkurt İlkokulu
WEB Adresi : http://mehmetbozkurtilkokulu.meb.k12.tr
Adres : Oymapınar Beldesi Seki Mah. Mehmet Bozkurt İlkokuluOrtaokulu Oymapınar/Manavgat

VİZYON
* Ülkesini ve milletini seven, * Atatürk ilkelerine bağlı, demokratik ve Çağdaş yaşamı benimseyen, * Çevresiyle etkili iletişim kurabilen, * Bilimsel ve Akılcı düşünme becerisine sahip sorun çözebilen, * Belirtilen hedeflere yönelebilen, * Evrensel, kültürel ve ailevi değerlerin bilincinde olan ve sahip çıkan, * Ürettikleri hizmet ve ürünlerden gelir elde edip; ailesine ve ülke ekonomisine Katkıda bulunabilen, * Bilinçli üretici ve tüketici kimliği kazanmış, * Teknolojik gelişmeleri takip ederek uygulayan, * Yaratıcı düşünceye sahip, * Zamanı verimli kullanabilen, * Ve kendini sorgulayabilen, Kişiler olarak yetişmelerini sağlamaktır

MİSYON
Milli Eğitim sisteminin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda, gelişen dünya düzeni içerisinde çağı yakalamak ve Çağa uyum göstermek amacýyla Ülkenin ihtiyacı olan nitelikli insan gününü yetiştirmek için ÇIRAK, kalfa ve USTA ´ların eğitimlerini ve gelişimlerini üstlenmektir.

YApım aşamasında.

Öğretmen Sayısı : 11
Rehber Öğretmen Sayısı :
Öğrenci Sayısı : 164
Öğretim Şekli : Normal Öğretim
Ders Başlama ve Bitiş Saati : Pazartesi:08:00-14:10 Salı:08:00-14:10 Çarşamba:08:00-14:10 Perşembe:08:00-14:10 Cuma:08:00-14:10
Derslik Sayısı : 7 Atölye-İşlik Sayısı : 0
Fen Laboratuarı Sayısı : 0 BT(Bilgisayar) Sınıfı Sayısı : 0
Resim Sınıfı Sayısı : Müzik Sınıfı Sayısı :
Yabancı Dil : İnternet Bağlantısı : ADSL (1 Mbit)
Hazırlık Sınıfı
Misafirhane
Kantin
Revir
Bahçe
Lojman Sayısı : 0
Lojman Bilgisi : Lojman bulunmamaktadır.
Pansiyon Bilgisi :
Isınma Şekli : Kalorifer-Klima

ULAŞIM BİLGİLERİ
İl ve İlçe Merkezine Uzaklık : Oymapınar belde merkezi Manavgat ilçesine ise 17 km, Antalya il merkezine 92 km uzaklıkta yer almaktadır.
Ulaşım : Beldemizin ulaşım yönünden bir sıkıntısı bulunmamaktadır. Manavgat´tan Oymapınar´a saat başı dolmuş kalmakta, Oymapınar´dan da saat başı dolmuş Manavgat´a gitmektedir.
Servis Bilgisi :
Yerleşim Yeri Bilgisi : Oymapınar yerleşmesi, Antalya İli Manavgat ilçesine bağlı bir yerleşim merkezidir. Yerleşim merkezi yönetsel açıdan bağlı bulunduğu Manavgat İlçesinin Kuzeydoğusunda yer almaktadır. Oymapınar belde merkezi Antalya il merkezine 92 km, Manavgat ilçesine ise 17 km uzaklıkta yer almaktadır.

Kontenjan Bilgileri :
Taban-Tavan Puan Bilgileri :
Okulun YGS/LYS Başarı Durumu :
LYS'de Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi :

OKULUN SOSYAL VE KÜLTÜREL ETKİNLİKLERİ
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikleri :
Proje Çalışmaları :
Yurtdışı Proje Faaliyetleri :

DİĞER HUSUSLAR
: